Válassz menüpontot!

Szolgáltatások

Fordítás
Rövid határidővel vállaljuk szövegek angolról magyarra és magyarról angolra fordítását, valamint hiteles fordítás esetén a hitelesítés adminisztrációját is.
A kapott dokumentumok fordítását szerkezetileg azonos formában küldjük vissza (azonos formátum, oldalszámozás, képek stb.).
Horvát és német nyelvű szövegek fordításával szintén foglalkozunk.

Kiadvány szerkesztés
Vállaljuk kiadványok szerkesztését, akár több nyelven is. Egy igényes bemutatkozó anyag kialakítása sikeresen kommunikálhatja mondanivalónkat, igény esetén a kiadványok tartalmi kialakításában is segítséget nyújtunk.

Arculat tervezés
Az üzleti életben is igaz, hogy az első benyomások döntően meghatározzák a további kapcsolatot, így fontos, hogy számunkra kedvező képet fessünk a külvilág felé. Ügynökségünk vállalja a teljes megjelenés koordinációját, mely tartalmazza a logo tervezést, üzleti kommunikáció során alkalmazott template-ek kialakítását (pl. Word, PPT sablon). Névjegykártyák, szórólapok és plakátok tervezését és kivitelezését is magas színvonalon ajánljuk ügyfeleinknek.

Honlap fejlesztés
Szakmai partnerünkkel együttműködve vállaljuk vonzó megjelenésű, átlátható weboldalak kialakítását, amely segítséget nyújt az ügyfelekkel való kommunikáció során.